...dëshmi e cilësisë! English | Македонски
       
KONTAKTONI ME NE... FOTO NGA KOMPANIA
  Ne u ofrojmë klientëvë tonë disa mënyra për të na kontaktuar dhe për të marë informacione nga ne. Për ne shumë janë të rëndësishme vërejtjet dhe sygjerimet e vizituesve.
-
Për çdo informatë plotësuese mund të na kontaktoni në këto numra telefoni:
-
Telefon:
+389 (0)44 379 111
+389(0)44 378 245
-
Faks:
+389(0)44 379 930
+389(0)44 378 245
-
Celular:
+389(0) 70 209 830
+389(0) 71 231 000
+389(0) 70 240 652
-
Mund të na kontaktoni edhe nëpërmjet eMail adresës tonë info@golectrans.com.mk ose na kontaktoni edhe përmes kontakt formës
-
Ne do të mundohemi të ju përgjigjemi sa më shpejtë që është e mundur. Falemnderit që u interesuat për kompaninë Golectrans.
 
 
  Kontakti | Site Map | Faqe e parë