...dëshmi e cilësisë! English | Македонски
       
PAISJET QË POSEDOJMË... FOTO NGA KOMPANIA
  Kujdesi për biznesin dhe për klientët e shndërruan ndërmarrjen Golec Trans në kompaninë më të pasur në rajon sa u përket pajisjeve të motorizuara. Këto pajisje të motorizuara janë nga më modernet dhe më bashkëkohoret.
-
Gjithsesi se të gjitha këto pajisje nuk do të vlenin aspak nëse Golec Trans nuk do të kishte staf të kualifikuar për punë. Suksesi i punës së ndërmarrjes Golec Trans është kombinim i pajisjeve të moderne, me staf të kualifikuar si dhe me menaxhment profesional.
-
Më poshtë do ta shihni listën e pajisjeve të ndërmarrjes Golec Trans.
-
Lloji i pajisjes dhe sasia
-
▫ Betoniere me kapacitet prej 250 m3 në orë - 2
▫ Separe - 1
▫ Pompa për beton - 3
▫ Mikser për transport të betonit prej 7m3 - 5
▫ Mikser për transport të betonit prej 10 m3 - 8
▫ Mikser për transport të betonit me linjë - 1
▫ Kamionë Mercedes kiper - 17
▫ Kamion Man kiper - 3
▫ Kamion Man me rimorkio kiper - 1
▫ Ngarkues - 4
▫ Hapës kanalesh - 2
▫ Gërryes (Bager) - 6
▫ Cilindër asfalti - 4
▫ Ekskavator - 3
▫ Grejder - 3
▫ Kompresor portativ - 2
▫ Gërryes (bager) të vegjël - 5
▫ Traktorë - 5
▫ Baza betoni - 2
▫ Kamionë krypë hedhës - 2
▫ Rimorkio - 4
▫ Agregat - 2
 
 
  Kontakti | Site Map | Faqe e parë