...доказ за квалитетот! English | Shqip
       
КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАС... СЛИКИ ОД КОМПАНИЈАТА
  На нашите посетители ние им нудиме неколку форми за контакт. Многу е битно за нас од ваша страна да слушнеме поплаки или пофалби.
-
За дополнителни информации контактирајте не на овие броеви:
-
Телефон:
+389 (0)44 379 111
+389(0)44 378 245
-
Факс:
+389(0)44 379 930
+389(0)44 378 245
-
Мобилен:
+389(0) 70 209 830
+389(0) 71 231 000
+389(0) 70 240 652
-
Може да не контактирате и преку маил адреса info@golectrans.com.mk или контактирајте не директно преку нашата контакт форма
-
Ние ќе се потрудиме да ви одговориме што е можно побрзо. Ви благодариме што се интересиравте за Голецтранс.
 
 
  Контакт | Site Map | Прва страна