...доказ за квалитетот! English | Shqip
       
НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ... СЛИКИ ОД КОМПАНИЈАТА
  Почитта за бизнисот и клиентите, компанијата Голец Транс ја направија да биде една од најбогатите компани во регионот од аспект на механизацијата. Сигурно дека ова механизација немаше да биде вредна ако Голец Транс немаше стручен стаф за работа.
-
Успехот на Голец Транс се основа врз комбинацијата на модерната механизација, стручниот стаф како и професионалниот менаџмент.
-
Подоле ќе бидете во можност да ја видите листата на механизацијата не компанијата Голец Транс.
-
Тип на опрема и количина
-
Миксер со капацитет од 250 м3 на час - 2
Сепаре - 1
Пумпа за бетон - 3
Миксер за транспорт на бетонот од 7м3 - 5
Миксер за транспорт на бетонот од 10 м3 - 8
Миксер за транспорт на бетонот со една линија - 1
Камион Mercedes кипер - 17
Камион Man кипер - 3
Камион Man со приколка кипер - 1
Товарач - 4
Копач на канали - 2
Багер - 6
Валак - 4
Вилушкари - 3
Грејдер - 3
Компресор - 2
Мали багери - 5
Трактори - 5
Бетонски бази - 2
Камиони соларки - 2
Приколки - 4
Агрегат - 2
 
 
  Контакт | Site Map | Прва страна